Pro Active IT - Eigen automatisering op externe basis
  • slidebg1
Ga terug naar alle diensten

VoIP Telefonie

Flexibel en schaalbaar bellen

VoIP is volwassen geworden en maakt een stormachtige groei door. Met VoIP bespaart u op de belkosten, het beheer en het onderhoud. U gebruikt alleen nog een datanetwerk en geen apart telefoonnetwerk meer. Bovendien is bellen via VoIP flexibel; zelfs thuis belt u op hetzelfde nummer als op de zaak.

Gecertificeerd voor HIP van RoutIT kunnen wij een flexibele hosted telefonie oplossing bieden die met uw bedrijf meegroeit en krimpt. Over- en ondercapaciteit spelen niet langer meer een rol in uw telefonie-omgeving en u betaalt alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt.
Doordat de centrale op het internet staat is bellen met andere locaties van uw bedrijf gratis en heeft u ook maar één centrale nodig voor meerdere locaties. Uw collega op de andere locatie valt te benaderen alsof deze lokaal aanwezig is (dus middels een intern nummer) inclusief, indien gewenst, de informatie of deze in gesprek is of niet. Een locatie is niet alleen een vestiging maar ook bijvoorbeeld een thuiswerker.

Een HIP Centrale is schaalbaar van eenvoudig bellen met doorverbinden tot complexe call centers, waarbij het niet uitmaakt of een gebruiker thuis of op kantoor is.
Mobiele nummers kunnen worden gekoppeld aan uw HIP bedrijfscentrale, zodat u nog maar één nummer op uw visitekaartje hoeft te drukken.

De belangrijkste voordelen van Voice over IP:

  • Geen fysieke centrale meer
  • Goedkoper dan bestaande vaste telefonie
  • Zeer flexibel en schaalbaar met uitgebreide functionaliteiten
  • Eén oplossing voor alle locaties
  • Een vast bedrag per aansluiting

Naast HIP kunnen wij ook andere abonnementsvormen bieden.

Support
Support